[NOB] Pristupni Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[NOB] CW Sekcija

2 posters

Go down

[NOB] CW Sekcija Empty [NOB] CW Sekcija

Post  Admin Sat Jan 30, 2010 2:13 am

Posto su ucestala pitanja koja u sebi imaju rijec cw i kad (npr "..kad...CW...kad..zenski polni organ...CW...muski polni organ..kad..?!") aj da resavamo taj problem. ja predlazem da se formira grupa od 5 (pet) ljudi koji koji ce uvjek igrat zajedno bilo dje da su na public (pod ovim ne mislim da sva 5 moraju bit online istovremeno), na public ista strana, uvjek zajedno ic kad igraju itd i to u cilju sinhronizacije i uigranosti, i igrat cw za nas i prestavljati nas, naravno ne mora biti samo jedna ova grupa ima nas i za 3 grupe nego za sad jedna da se organizuje, i da svoju politiku vodi sama!!

Admin
Admin

https://pristup.forumotion.com

Back to top Go down

[NOB] CW Sekcija Empty Re: [NOB] CW Sekcija

Post  [NOB]tehnicar_medicinski Fri Feb 05, 2010 9:04 pm

e ovako ja imam prijedlog posto su najveci entuzijasti i pokazaju bas finu zelju za cw da prvi i udarni tim za cw bude vucet_ta, poncho, add^replay, buc i gaga...tako ukoliko se slazete kad neki klan bude htio cw mi cemo reci da ocemo i zvati vas, naravno ukoliko vam fali ponekad igrac,2 za cw ubacice se neko od nas penzionera..Smile

[NOB]tehnicar_medicinski

Back to top Go down

Back to top