sto dalje?
+2
[NOB]Milos.
[NOB]tehnicar_medicinski
6 posters
Page 1 of 1
sto dalje?
evo malo se pricah sa boskom nocas, i posto ocigledno da ovako nob klan ide u down-u mi smo predlozili da promijenimo server na kome cemo igrati,a tako cemo vjerovatno i poceti cesce da igramo i zazivljeti, tako ako imate neke predloge za neki novi server viknite
ja sam predlozio montenegro public jer trenutno cascavaju slotove a uvijek je pun server
ja sam predlozio montenegro public jer trenutno cascavaju slotove a uvijek je pun server
[NOB]tehnicar_medicinski- Posts : 137
Re: sto dalje?
ja predlazem wfg,i on je stalno pun al ne cascavaju slotove dosta cesto teh remy i ja igramo tamo i nije los server
[NOB]Milos.- Posts : 47
ja se salzem za sve sto vi kazete jer ste vi moji idoli sa cs-a moze koji bilo server samo cete mi dat taj IP da znam...samo sto se tice ovoga milosevog WFG tamo sam banovan a nikad usao nisam da igram...ne znam kako (koliki sam citer po IP adresi mi se vidi) xxixiixixi
i jos nesto...nemojte mi zamjerit sto me nema...napokon i ja neke obaveze nabacio pa bukvalno ne mogu da stignem, ali necu da se predam i ulazicu kad god budem mogao... eto nema me dugo i samo sto sam se pojavio odma dosadih
i jos nesto...nemojte mi zamjerit sto me nema...napokon i ja neke obaveze nabacio pa bukvalno ne mogu da stignem, ali necu da se predam i ulazicu kad god budem mogao... eto nema me dugo i samo sto sam se pojavio odma dosadih
beAr- Posts : 131
evo misljenja ostatka
Darko Drincic VOZDOVAC PUB...
Dragic Markovic ja sam za spin, najjaci server u srbiji....al se tesko ulazi....eo vidjite odje pa mi javite
Edan Musovic sta mislite da igramo na RELAX
Nadja Kremenac Ja stvarno ne znam jedini server na koji sam igrala je cgg :DD
Milan Govedo Bogojevic milos je predlozio wfg skoro uvijek je i on pun mada bi se moglo uci(mada smatram da je botovski server i dd2 je svaka druga mapa), mogli bi na mne pub i on je cesto pun a jos cascavaju slotove mada i tamo ima botova, a ima i balkan power na taj server je dobro sto pustaju stv razlicte mape scud, verso, fact itd. nijesu losi igraci mada ima admina debila al ih je malo...
ovo ukratko diskusija sa fb-a....
tako odlucite narode....svi podrzavaju sto god da se odluci
Darko Drincic VOZDOVAC PUB...
Dragic Markovic ja sam za spin, najjaci server u srbiji....al se tesko ulazi....eo vidjite odje pa mi javite
Edan Musovic sta mislite da igramo na RELAX
Nadja Kremenac Ja stvarno ne znam jedini server na koji sam igrala je cgg :DD
Milan Govedo Bogojevic milos je predlozio wfg skoro uvijek je i on pun mada bi se moglo uci(mada smatram da je botovski server i dd2 je svaka druga mapa), mogli bi na mne pub i on je cesto pun a jos cascavaju slotove mada i tamo ima botova, a ima i balkan power na taj server je dobro sto pustaju stv razlicte mape scud, verso, fact itd. nijesu losi igraci mada ima admina debila al ih je malo...
ovo ukratko diskusija sa fb-a....
tako odlucite narode....svi podrzavaju sto god da se odluci
jos jedna losa strana wfg-a osim ovog sto je teh naveo jeste to sto nema opcije /me i /hp...i to remija mnogo nervira tako da ne vjerujem da ce se tamo igrati teh nama nije bitno ima li botova jer smo i mi botovi tako da to nije bitno uopste nadjin predlog je strasan slazem se sa njom edan musovic 100 godina nije igrao kantere i sad on predlaze,to ne moze...
[NOB]Milos.- Posts : 47
a ocete li vi mi fino da se skupimo i da nas 10toro da po 3 eura i da kupimo nas server brate!!!
hahhah to je bio predlog add-a, ali sto ce nam to i ovako se ne mozemo pokupiti da igramo
Edan Musovic
mada je i on pun stalno ali jbg...
najbolje bi bilo da napravimo server,sta mislite??? xD
milose kad kazem botovi ne mislim lose igraju nego baguju i stekaju se :@
a pazi ovaj balkan nije los zato sto je slabo kad pun, to mi se svidja
ne mogu vise da igram kad je tamo 15oro i ne mozes rasovati fino
Edan Musovic
mada je i on pun stalno ali jbg...
najbolje bi bilo da napravimo server,sta mislite??? xD
milose kad kazem botovi ne mislim lose igraju nego baguju i stekaju se :@
a pazi ovaj balkan nije los zato sto je slabo kad pun, to mi se svidja
ne mogu vise da igram kad je tamo 15oro i ne mozes rasovati fino
Pogledajte ovu ljepotu https://2img.net/r/ihimizer/img580/3692/awpskok0021.png
Remy Bonjasky- Posts : 21
evo i ja da se ukljucim malo nisam odavno..
sto se mene tice mozemo da igramo dje god se dogovorite..
ionako su mi skinuli admina na pub tako da cisto sumnjam da cu i ja vise tamo igrati cs
a sto se tice naseg servera,nije ideja losa samo sto se treba probiti..ko ce igrati na srv za koji niko nzn,osim nas NOB-ova naravno ??
sto se mene tice mozemo da igramo dje god se dogovorite..
ionako su mi skinuli admina na pub tako da cisto sumnjam da cu i ja vise tamo igrati cs
a sto se tice naseg servera,nije ideja losa samo sto se treba probiti..ko ce igrati na srv za koji niko nzn,osim nas NOB-ova naravno ??
Marko- Posts : 2
e ovako ja i remy cesto na balkan mlatimo cekajuci skok, pa ukoliko se slazete da predjemo tamo, moze?
ja sam ZA... sve predloge ponudjene
beAr- Posts : 131
Page 1 of 1