JA BI DA CLANOVI BUDU MALO AKTIVNIJI NA FORUMU!!!!
5 posters
Page 1 of 1
JA BI DA CLANOVI BUDU MALO AKTIVNIJI NA FORUMU!!!!
kako da se salimo kad nema nikog na ovaj forum??? sto je ovo breeeee??? ja sam za to da ko god udje u klan mora biti clan foruma i da je aktivan koliko moze,ovo vise ne moze ovako... znate onu staru: dje se djeca ne smiju tu smijeha nema! (ja to nikad cuo nisam pa reko da vidim znate li vi) A ZA SVE JE TO KRIV SAMO JEDAN COVJEK!!!
ADMINE ODLAZI SJEVER TEBE NE VOLI!!!
ADMINE ODLAZI SJEVER TEBE NE VOLI!!!
beAr- Posts : 131
Re: JA BI DA CLANOVI BUDU MALO AKTIVNIJI NA FORUMU!!!!
ja sam pokusao sve sto je u mojoj moci da maknemo admina, prljavi ves njegov sam pokazao, imao sam panut kad sam ga krao sa zice, medjutim on i dalje kuliru sjedi u svojoj vili i uziva, a mi smo primorani ovdje da se mucimo
evo jedan od clanova bear je zavrsio prodajuci svoje tijelo za razglednice u foto rivu ali to admina ne zanima :@
ja mislim da je vrijeme da poslusamo letu stuke i da shvatimo da svjet je u nama a ne u kulama
takodje bi zamolio admina da ne prepada nam clanove nove i zabranjuje im pojavljivanje an forumu i javnim skupovima kako bi smanjio nas uticaj....
evo jedan od clanova bear je zavrsio prodajuci svoje tijelo za razglednice u foto rivu ali to admina ne zanima :@
ja mislim da je vrijeme da poslusamo letu stuke i da shvatimo da svjet je u nama a ne u kulama
takodje bi zamolio admina da ne prepada nam clanove nove i zabranjuje im pojavljivanje an forumu i javnim skupovima kako bi smanjio nas uticaj....
[NOB]tehnicar_medicinski- Posts : 137
u potpunossti se slazem sa kolegom medicinarom... mislim da zivimo u demokrtskoj drzavi u kojoj svako ima pravo da zivi i radi i ima pravo glasa na kraju... vremena su takva da ce korumpirana vlast (U LIKU ADMINA) pokusati sve da usutka i ovo malo naroda koji se napatio pod ovim rezimom!!! AKTIVNIJI FORUM!!! TO JE SPAS!!!
eo ovo je cisti primjer nepostovanja i diskriminacije!!!
kako te nije sramota zar ti nista ne znace Srpstvo i Sveti Nikola.....on svome bratu stavlja restrikcije ne pc...ne da mu da pridje forumu....
ja mislim da je on nasao neku albanku zato je ovakav
ja mislim da je on nasao neku albanku zato je ovakav
hahahahahhahahahaha neka te cuje neko ili procita ovo pa idete obojica u vazduh stttaaarraaaa
tehno u komsiluk si mi pa ako mi se scedne malo rekreacije zvonicu 4 put na zvonce
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAA
tehnicar??????????? pa ti se sastajes sa adminom i sigurno radite sve u dogovoru,tako da je sve ovo sto smo do sad govorili za admina samo jos jedna u niyu malverzacija koju je pokrenuo vodja ovog surovog rezima...samo mi nije jasno kako sam mogao da budem PORED OCIJU SLEP!!!!
to su dezinformacije bear vjeruj mi....pokusava sjeme razdora da posije nemoj ga slusati
admine Kugo ljudska, da te Bog ubije!ali ti je malo po svijeta te si svojom zlošću otrovao,no si otrov adske svoje duše
i na ovaj kamen izbljuvao ?
admine Kugo ljudska, da te Bog ubije!ali ti je malo po svijeta te si svojom zlošću otrovao,no si otrov adske svoje duše
i na ovaj kamen izbljuvao ?
ZIVIO GOVORNIK!!!
ADMINE NECIG ODLAZI IZ SVETINJE!!!!!!
[NOB]Ana- Posts : 32
bear sto je ovo poceli ste referate na forum da pisete
[NOB]mmmmm8- Posts : 14
prvo mi objasni referat ???
Page 1 of 1