[NOB]deadmau5___<3_dixi_
5 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: [NOB]deadmau5___<3_dixi_
ahahhahhahahhaha...kralj
[NOB]SanJa- Posts : 28
sanja je za sve kriva...a i tehnicar tu najvise muti cim on sad trazi da koristi nick [NOB]tehnicar<3ANU znaci da je i on umijesan u to tj on je oteo deadu anu i haos napravio ovdje...auh komplikovana situacija...
pesa ti se osjecas kao tacka-znak uzvika-tacka jel?
pesa ti se osjecas kao tacka-znak uzvika-tacka jel?
[NOB]Milos.- Posts : 47
osecam se kao da je u mene ulazio citav odred naoruzanih,znojavih i jako smrdljivih pobunjenika nedje tamo iz centralne afrike...
a sto se tice ove situacije postaje mi sve komplikovanije,vidim ja da odje svi nesto mute... ali zato mi je sanja najsumnjivija...darko se pravi lud,a tehnicar(jeli smrad-JES!!!) mnogo nesto brani anu... csi NY nam ne bi pomogao da rijesimo slucaj odje treba da se obrati jedna mudra glava kao sto je nas admin,koji bi u ovoj situaciji vjerovatno rekao: "ej ljudi znate li kakve sam slusalice kupio,znaci 3D orjentacija VRHUNSKA!!!!"
a sto se tice ove situacije postaje mi sve komplikovanije,vidim ja da odje svi nesto mute... ali zato mi je sanja najsumnjivija...darko se pravi lud,a tehnicar(jeli smrad-JES!!!) mnogo nesto brani anu... csi NY nam ne bi pomogao da rijesimo slucaj odje treba da se obrati jedna mudra glava kao sto je nas admin,koji bi u ovoj situaciji vjerovatno rekao: "ej ljudi znate li kakve sam slusalice kupio,znaci 3D orjentacija VRHUNSKA!!!!"
beAr- Posts : 131
ahhaha..opet ja kriva... dobro
pa pesa ti se super osjecas ne zezaj...
nema nama pomoci u ovoj situaciji niko ne moze da pomogne samo se nesto zakuvava...a admina nidje,mozda se sprema za zenidbu ili je u kupovinu cipela sa buducom zenom...hahahhaah 3D orjentacija vrhunska sanja je najvise kriva cim joj svaki post ima maksimum 10 rijeci...
nema nama pomoci u ovoj situaciji niko ne moze da pomogne samo se nesto zakuvava...a admina nidje,mozda se sprema za zenidbu ili je u kupovinu cipela sa buducom zenom...hahahhaah 3D orjentacija vrhunska sanja je najvise kriva cim joj svaki post ima maksimum 10 rijeci...
haahah...opet ja...aaaa...a makse...kakve bih ja imala veze? 13 rijeci
ovo je najduzi post na ovu temu samo zato sto si je ti prozva...inace bi napisala ja "ja nisam..."
a i ovo je brate ono pravdanje "kakve bi ja veze imala..." "pa nemojte tako nisam ja..." i sl...
sve vas treba pohapsit pa mokrim peskirom po tabana...
a i ovo je brate ono pravdanje "kakve bi ja veze imala..." "pa nemojte tako nisam ja..." i sl...
sve vas treba pohapsit pa mokrim peskirom po tabana...
hahaahah...pa sto cu ja...sta da pisem...nzm...vi prozivate ja velim nisam vi opet...ja nzm sto drugo da pisem , samo se vrtimo u krug.. i ovo nicemu ne vodi
dodala si ovo "13 rijeci" da bi imala toliko inace ne bi to ni na sta licilo,sramota...pa nicemu ne vodi zato i pesa kaze sve treba pohapsit i dobro istuci pa da vidis kako to vodi resenju problema..
hahahahaahahah...nece to nicemu vodit vjeruj mi
pesja meni osta samo jedan zakljucak da su se svi oni udruzili sanja milos dead protiv nas...da bi nas zezali i onemogucili da nadjemo i mi ljubav na cs-u
i zelim da prijavim milosa vijecu noba ima profil na fb a nije me addovao https://www.facebook.com/profile.php?id=1309841347
i zelim da prijavim milosa vijecu noba ima profil na fb a nije me addovao https://www.facebook.com/profile.php?id=1309841347
[NOB]tehnicar_medicinski- Posts : 137
e ako te ja onemogucavam da ti nadjes ljubav onda cu da se ispisem iz klana...imas li ti ogledalo jadan vidji se pa ce ti biti jasno sto te ni jedna na cs nece... a neka si me prijavio sto cu,ne volim te ostavio sam te davno zaboravi me ne budi ljubomoran..
Last edited by [NOB]Milos. on Sun Nov 07, 2010 4:25 am; edited 1 time in total
ahhahaah...a dje je meni ta ljubav ?
milose od sad samo poslovno
neka ti ta prica sanja...
ne pravi se naivna
vidim te jednom mjesecno na neki server i 3 bracne ponude dobijes
neka ti ta prica sanja...
ne pravi se naivna
vidim te jednom mjesecno na neki server i 3 bracne ponude dobijes
ahhaahahahahha...a jes strasno...al je najbitnije da ja to sve prihvacam..
smrade kod nas je uvijek bilo samo poslovno...
a sanja se sve nesto izvlaci nikako da prizna..
a sanja se sve nesto izvlaci nikako da prizna..
ahhaha..jes jes..a sto to imam da priznam
vidim ja da su se odje sve neki klanovi stvorili...ne ynam sto je ovo i sto se desava... samo jedno ZNAM a to je da se onaj lopov od admina ne javlja nikako sto znaci da je i on umijesao prste odje...tacno ga znam,lisac je to...zavadi pa vladaj ovo ono... Pa dokle vise breeeeeeeee
ja jos nisam osjetio da se neki klanovi stvaraju tako da ne znam odakle tebi taj osjecaj... a admin je posebna prica i mislim da je zasluzio posebna tema da mu se otvori s obzirom koliko ima o njemu da se prica a nije vrijedan pomena...
nista ti ne primjecujes vidim ja...mnogo si mi se ti nesto upetljao u sve ovo...
ja se bar jos javljam i ako sam se upetljao u sve a evo sad je i smrad nestao nema ga,mora da se i on dobro upetljao u ovo a sad ce nama reci nije ga bilo jer mora da uci 100 ljekova sa sve funkcijom njihovom-on i njegova medicina...
on jel... eee tica je to... zna taj sto radi,sve je to smisljeno!!!
e to sam pogrijesio mislio sam da stavim ljekovite supstance ...a sto ili ko su sve ljekovite supstance to vec necu otkriti
hahahaha mutis,mutis tehnicareeeeee
sram vas i stid bilo....znao sam ja da ste svi vi pomalo krivi...vidji sad nema nikoga!!! PRESTUPNICI!!!!!
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3